Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjúk

Exkluzív interjú gomez29.jpgSelena Gomezzel:

-Öntsünk tiszta vizet a pohárba!Akkor most együtt jársz Nick Jonasszal,vagy sem?

-Igen,randizunk.Boldoggá tesz,hogy van nekem ő,és hűséges,jó barát.Nagyon jól érezzük magunkat együtt.De még a házasságra nem vagyok érett.

 

-Idén betöltötted a 18-at.Felnőttnek érzed magad?

-14 évesen bizonytalan voltam mindenben.Hamar megijedtem,még akkor is,ha ezt nem sokan vették észre rajtam.Aztán szép lassan megváltoztam.Még mindig nem én vagyok a hangadó,de azért sokkal több az önbizalmam.Tudom mire vagyok képes,és azt is tudom,hogy elég jól teszem a dolgom.A fiúkkal is jóval lazább és magabiztosabb  lettem.

 

-Milyen álmaid férfia?

-Fontos,hogy legyen magabiztos és higgadt.Nem bírom a félénk,hirtelen haragú pasikat.És természetesen legyen jó humora.

 

-Taylor Lautner ilyen lett volna?Úgy hírlik titokban jártatok volna...

-Taylor nagyon kedves ember,de nem szeretnék többet mondani erről.

 

-A Kiss & Tell albumod sokkal rockosabb,kicsit talán vagányabb is,mint Miley Cyrusé,akivel állandóan összehasonlítják a zenéteket.Honnan ez a stílus?

-Kipróbáltam,és megtetszett.Éreztem a stúdióban,hogy illik hozzám a rockzene.Az is fontos volt számomra,hogy a dalaim erőt adjanak a rajongóknak,és áradjon belőlük az optimizmus.Ezért lett agresszív az album-persze pozítiv értelemben.

 

-Idegesít,ha Mileyhoz hasonlítanak?

-Igen,de ennek semmi köze őhozzá,nem tehet róla.Barátok vagyunk,szuperjól kijövünk egymással.Akkor is tiszteljük és elfogadjuk a másikat,ha tudjuk,hogy teljesen másképpen gondolkodik.

 

-Szeretnél a rajongóid példaképe lenni?

-Hogyne,feltétlenül!Támogatni szeretném őket.A többségük lány,és néhány évvel fiatalabbak nálam.Pont abban a korban vannak,amikor meg kell találniuk önmagukat,amikor tapasztalatot gyűjtenek,melyek gyakran összezavarják őket.Segíteni akarok nekik feldolgozni ezeket az élményeket.

 

-Édesanyád olasz származású,apukád mexikói.Örökölted tőlük a temperamentumukat?

-(Nevet)Hajaj!Néha vigyázni kell velem.Nem szabad túlságosan felidegesíteni,mert akkor bevadulok.,és hisztis leszek.Nagyon érzelmes és szenvedélyes vagyok.

 

-Gyerekkorodban gondoltad volna,hogy híres leszel?

-Igen,ez volt az álmom!Már nyolc évesen szerettem volna Britney Spearshez hasonlítani.Nagyon tetszett,hogy táncol,énekel és színészkedik egyszerre.Álltam a tükör előtt és énekeltem a hajkefémbe a számait.

 

-Még mindig olyan akarsz lenni,mint Britney?

-Változatlanul csodálom,de nem a példaképem.A példaképem az anyám,aki 16 évesen hozott a világra,és csodálatosan felnevelt.Anya a legjobb barátmőm!

 

 

Csillogó sorelválasztók

Demi+Selena interjú

Legendásan jó barátnők vagytok.

Hol és mikor ismerkedtetek meg?

Demi Lovato: A Barney & Friends castingján találkoztunk először, évekkel ezelőtt. Emlékszem, ezer gyerek várakozott, nagyon unatkoztam, ezért felajánlottam neki, hogy üljön a dzsekimre, és rajzoljunk eggyütt krétával a földre...

Szerintetek mi a jó barátság titka?

Selena Gomez: Az őszinteség nagyon fontos, én ezt szeretem a legjobban Demiben. Ha bármi baja van velem, nem hallgat, hanem megkeres, és kitálal, hogy minél előbb tisztázhassuk az ügyet.

Demi: A sok közös élmény is nagyon fontos, és a titkos kis bolondságok, mint a mi kézfogásunk, amit 7 éves korunk óta nyomunk. (Itt megnézhetitek a kézfogást, Katt--> http://www.youtube.com/watch?v=7zb4RBHgLys

Végre közös filmben (Princess Protection Program - Hercegnő védelmi program) is szerepeltek. Milyen volt a forgatás?

Demi: Nagyon szuper volt, régi álmunk volt a közös munka. Selena még a forgatáson is alig akarta elhinni, de jó film lett. Remélem, nálatok is minél hamarabb bemutatják!

A pletykák titeket sem kímélnek. Mi volt a Miley Cyrus-féle balhé?

Demi: Amiatt volt, hogy Sellel van egy videoblogunk, éppenúgy mint Miley-nak és Mandy-nek, akik az egyik posztjukban bennünket parodizáltak. De semmi probléma nem volt ebből, és még bocsánatot is kértek.

Selena: Azért történt, mert a Hannah Montanában a riválisát alakítottam, ezért az emberek azt gondolják, hogy a való életben is ellenfelek vagyunk.

Azt gondoltam, hogy inkább Nick Jonas lesz a kulcsszó. Hiszen miután szakítottak Miley-val, veled randizgatott.

Selena: Fiúk jönnek-mennek, úgyhogy Miley-t ez nem érintette meg túlzottan. Sokan próbálnak ellenségként feltüntetni minket, de erről tényleg szó sincs.

Van B tervetek, ha a filmezést megunnátok, vagy mégsem bizonyulna tartósnak a siker?

Demi: Én akkor is a filmezéssel akarok foglalkozni, csak a háttérből. Szeretnék majd egyszer könyveket, forgatókönyveket írni, de a legnagyobb álmom a filmrendezés.

Demi, te egy dohányzás ellenes kampányban is feltűntél. Élvezitek ezt a ,,role model" szerepet?

Demi: Szerintem senkit sem szabad gondolkodás nélkül követni. A cigit és a piát valóban mindketten utáljuk, és ezzel szerencsére a barátaink is így vannak.

Selena: Nem szándékosan ez a szerep. Ismerni kell a kötelességeinket, és azok szerint élni.

Nem érzitek úgy, hogy korán jött a sztárság? A szerelemre jut elég időtök?

Demi: Nekem nem igazán. De nem hiszem, hogy 16 évesen emiatt aggódnom kellene. Lesz még elég időm pasizni.

Selena: Arra van időnk, amire akarjuk. randizgatok egy sráccal, Davidnek hívják. Legyen elég ennyi.

 

 

Csillogó sorelválasztók

 

Nem is olyan rég voltak olyan pletykák, hogy a két sztár, Selena Gomez és David Henrie együtt van. Ezek után David szerencsére még időben letagadta az eseményeket, mielőtt a sajtó rájuk szállt volna, most viszont kiderült az igazság. Selena bevallotta, hogy ők igenis randiztak aznap éjjel!

 

 

Selena Gomez nem tudott tovább „menekülni" a történtek elől, bevallotta, David Henrie-vel tényleg randizott az elmúlt időkben.

Az ifjú tinisztár őszintén vallott a dolgokról, azt mondta, hogy miután észrevették a paparazzókat és a sajtót, megegyeztek Daviddel, hogy azt mondják, csak egy baráti vacsorán voltak aznap este, miközben tényleg randiztak. David is tagadta a kapcsolatukat egy videón.

Selena még pár hónapja ezeket mondta, amikor azt állítottak, hogy a két Waverly Place-es sztár együtt van: „Nem randi volt, csak egy baráti vacsora!” – miközben a valóságban a szerelmespár egy komoly előrelépést tett az életükben.

Most pedig Selena ezeket mondta: „Csak úgy megtörtént. Nem akartunk rosszat az embereknek, de kicsit rossz, hogy nincs magánéletünk és ezért kénytelenek voltunk tagadni a történteket, hogy randiztunk. De már nem vagyunk együtt, viszont beismerem, hogy élvezzük egymás társaságát.” Majd hozzátette, hogy ez csak egy romantikus félrelépés volt.


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

a-a,ez nem így van!

(Sellygirlfriend, 2010.12.28 10:51)

Nem Nick Jonasszal jár!!!!!!!!!!!!!!!!

nemis

(nemis, 2010.12.18 15:33)

jó hogy leírtad ezeket az intarjúkat mer ezeket nim is tudtam róla

Helló!

(Szerkesztő(Evelin,sorozatfan), 2010.12.18 15:43)

Ez egy egész interjú!