Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

 

Selena Gomez csalná Biebert? alex_11.jpg

Ugyan a 19 éves színésznő váltig állítja, hogy a kapcsolatuk teljesen rendben van, mégsem szándékozik hozzá menni a 17 éves popsztárhoz.

Amikor azt kérdezték tőle, hogy szerepel-e a tervei között egy esetleges esküvő az ifjú Bieberrel, szerényen csak annyit válaszolt: "Nem, csak 19 vagyok!"

Miközben Gomez ki van békülve a tudattal, hogy a Föld egyik legnépszerűbb előadójával randizgat, ős is belátja, hogy  azért nyitott szemmel járkál a világban. Nem volt tehát véletlen az a rajongó tekintet, amellyel a Transformers filmek sztárját, Shia LaBeouf-öt illette egy véletlen találkozásukkor:

 " Annyira örültem amikor megláttam Shia-t. Valószínűleg tiszta bolondnak tart, mert eléggé hülyén viselkedhettem, de nem tehetek róla. Szeretem őt! Nagyjából 15 éves korom óta rajongok érte!

Shia idősebb nálam, és felnézek rá, de egyelőre hozzá se mennék feleségül!" - nyilatkozta izgatottan Selena.

Kíváncsian várjuk mit szól majd Bieber, kedvese - más iránti - rajongásához.

 

 

 

 

 

Selena Gomez a Harry Potter földjén jártgomezpotter.jpg

A The Wizarding World of Harry Potter élményparkban buliztak egy jót Selena és háttérvokálos barátnői!

A kalandpark Floridában, Orlando-ban van és Sel családját és barátnőit is elvitte egy bulikörre. Felültek a Roxfort Expresszre és taliztak Roxmorts kalauzával is.

Ezután Sel és háttérvokalistái beugrottak a Szárnyas Vadkan vendéglőbe a kezdő varázslók kedvenc italára, egy fincsi Vajsörre. Mmmm...

S ha ez még nem lenne elég, magyar vonatkozása is lett a bulinak, hisz a Potter világ legfélelmetesebb sárkányáról elnevezett Hungarian Horntail (Magyar Mennydörgő) nevű hullámvasútra is felpattantak Selenáék egy jót száguldozni!
 

 

 

Selena Gomez is saját illattal rukkolt elő!03sellll.jpg

Majdnem egy éve dolgozik egyelőre szupertitkos, saját illatán a csinos Disney-színésznő. Sel az Adrenalina céggel karöltve dobja majd piacra a parfümöt, amelynek egyelőre nincs publikus neve.

- Nagyon izgatott vagyok, mert érdekel ez a terület, már javában folynak a munkálatok, szagolgatok, tervezgetem magát az illatot és a kampányt, szerintem tök jó móka lesz!

- mondta a sztár az e! magazinnak.

Az Adrenalina egyik képviselője elárulta, hogy a termék várhatóan 2012 elején landol majd a polcokon és hogy addig is folyamatosan tájékoztatják a rajongókat a legújabb részletekről.

Reméljük, ugyanolyan sikere lesz, mint barátja, Justin Bieber illatának, a Somedaynek, amelyet már most a legsikeresebb, híresség által kiadott parfümnek tartanak a szakértők.

 

 

 

 

Justin Bieber és Selena Gomez a szakítás szélén állnak

A fiatal énekes pár állítólag szakított, mert Gomez aggódott Bieber új barátai miatt. Az utóbbi időkben a fiatal énekes Sean Kingstonnal, akit tizenegy évesen elítéltek, és Lil Wayne-nel barátkozott, emellett Chris Brownnal készített közös számot, aki egykor kórházba jutatta Rihannát. "Selena azt mondta neki, hogy ne lógjon ezekkel az emberekkel. Szomorú volt látni egy tizenhét évest, ahogy sír és arról beszél, hogy szereti a barátnőjét" – nyilatkozta egy bennfentes a Sunnak. Bieberék legutóbb egyébként egy közös karaokén csókolóztak nyilvánosan, és nemrég együtt is koncerteztek.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.