Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek 2.

 

 

 

Selena Gomez felhagy az éneklésselselena-gomez-felhagy-az-eneklessel-08030125.jpg

Selena Gomez feladja zenei karrierjét, hogy a színészetre koncentrálhasson. Selena Gomez nemrégiben azt nyilatkozta, nem veszi komolyan a zenélést. Most még inkább úgy tűnik, komolyan gondolta e szavakat, ugyanis kijelentette: felhagy a zenéléssel, hogy színészi karrierjére koncentrálhasson.Selena még egészen kicsiként kezdte el a színészetet a Barney és barátai című gyereksorozatban, de igazán híressé mégis a Wizards of Waverly Place című Disney-sorozat tette. Csak később kezdett el érdeklődni az éneklés iránt, így érthető, hogy a színészet mindig előbbre való lesz nála.

Habár eddig panasz nélkül csinálta egyszerre mind a kettőt, most a 19 éves lány mégis úgy érzi, nem tud többé mindkettőre egyidejűleg koncentrálni.Azt hiszem, talán egyszerre egy dologhoz kéne ragaszkodnom. És ez valószínűleg a színészet lesz – mondta Selena az E! Newsnak. – Úgy gondolom, a zene örökké az életem része marad, még ha ez csak abból is áll majd, hogy énekelgetek a házban vagy a kocsiban. De úgy érzem, a színészet tartozik igazán hozzám.”

A Disney üdvöskéje hozátette, hogy nem bánta meg az éneklést, de most már úgy érzi, nem erre kellene összpontosítania fejlődése érdekében. „A zene természetesen remek lehetőség arra, hogy fejlődjek, de most inkább olyan karakterrekkel tudnék fejlődni, amelyek pont az ellentéteim.”

Selena eddig három lemezt adott ki bandájával, a Selena Gomez & the Scene-nel, és éppen első, We Own the Night című turnéjával járja Amerikát, melynek állomásaira barátja, Justin Bieber is elkíséri.

 

 

27.gif

Selena rengeteg díjat zsebelt be az idei Teen choice awards-on:

sel444.jpg

Legszexibb nő: Selena Gomez

Legjobb sorozatsztár (vígjáték): Selena Gomez (Varázslók a Waverly helyről)

Legjobb együttes: Selena Gomez & The Scene

Legjobb szerelmes dal: Love You Like a Love Song – Selena Gomez & The Scene

Legjobb kislemez: Who Says – Selena Gomez & The Scene

 

27.gif

 

Nem túl fiatal ehhez? Feltűnően merész ruhában állt rajongói elé tinisztár

Selena Gomez a szexi Beyoncééhoz hasonló, kihívó szettekben parádézik

 

Úgy tűnik, a Disney-üdvöske, Selena Gomez már a szexis, felnőtt női előadók közé sorolja magát. A színpadon mutatott erotikus tánca, valamint egyre rövidebb - és egyre kihívóbb - fellépőruhái legalábbis ezt a képet tükrözik.

A 19 éves énekes-színésznő legutóbb a floridai Boca Raton tinikből álló közönsége előtt mutatta meg hamvas bájait. Arany dressze ugyanis annyira rövid és feszes volt, hogy alig takart valamit, mint látszik, alul csak rojtokban végződött, nem is szoknyában.A bájos előadó azóta érzi magát ilyen ultraszexis nagylánynak, mióta idén tavasszal összejött a tinilányok bálványával, az énekes Justin Bieberrel.

27.gif

 

Képregény készült Selena Gomezrőlkepregeny-keszult-selena-gomezrol-08120412.jpg

Selena Gomez teljes életrajzát ezúttal képregényben is megtekinthetjük, hiszen a Bluewater kiadó már el is készítette a legújabb terméket.

A magazin az énekesnő egész életrajzát leírja és képekbe foglalja, kiskorától egészen a hírnévig. Az ötlet a Bluewater kiadótól származik, akik néhány hét leforgása alatt el is készítették a képregényt.

A Selena-képregényt Marc Shapiro írta és Alex Lopez rajzolta. A kiadvány elég jóra sikeredett, és a képek is elképesztőek benne. Kétféle példányt is kezükbe vehetnek majd az érdeklődők, mégpedig egy rövidebbet és egy hosszabbat – utóbbit az idősebb rajongóknak. Az egyszerűbb képregényt 800 forintért, míg a 40 oldalas kisregényt 1600 forintért lehet majd megvenni.

A teljes alkotást majd csak szeptemberben lehet látni, de a kiadó kedveskedett néhány képpel a rajongóknak.

selenacomic.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27.gif

 

Selena nem fog megváltozni Justin kedvéért

 

A 19 éves tinisztár, Selena Gomez kijelentette, hogy nem fog megváltozni jelenlegi partnere, Justin Bieber kedvéért.

 

Selena Gomez, a Disney 19 éves üdvöskéje kijelentette, hogy soha nem fog megváltozni Justin kedvéért, sőt, egy fiúért sem. A színésznő elmesélte, hogy csak egyszer adódott ilyen az életében, hogy fiú miatt változtatott a viselkedésén, ám most nem tenné meg – Justin kedvéért sem.

„Nem voltam önmagam, mindig az érdekelt, hogy ő jól érezze magát a társaságomban, mindenki utálta őt, engem kivéve. De nem hallgattam senkire, jobban érdekelt, hogy mit mond ő, mint a szeretteim. Azt hiszem, ezt át kellett élnem, hogy megértsem, mi is folyik körülöttem” – nyilatkozta Selena egyik volt barátjáról.

A színésznő azt is elmondta, hogy nyomasztóan érezte magát, és nem tudott addig felszabadultan élni, míg le nem zárták kapcsolatukat.

 

27.gif

 

Selena Gomez cáfolja a Britney-s pletykákat

selena4ever.jpg

Nemrég felröppent a hír, miszerint a három ex-Disney-sztár, Selena, Miley és Demi Britney dalokkal fog fellépni az MTV Video Music Awardson. Sel most véget vet a találgatásoknak és tiszta vizet önt a pohárba.

Nemrég merültek fel azok a pletykák, hogy Selena Gomez, Miley Cyrus és Demi Lovato Britney Spears-dalokkal fog fellépni az idei MTV Video Music Awardson. Az exvarázsló azonban megelégelte a találgatásokat és tisztázta a helyzetet.

Selena a KC 101.3-as rádióállomásnak árulta el, hogy ugyan jelen lesz a ceremónián, fellépni mégsem fog.

„A díjátadón megjelenek, de fellépni nem fogok. Tök király, hogy mindenki azt hiszi [hogy Britney dalokkal lépnek fel], de nem.” – felelte a 19 éves lány, amikor a riporter feltételezett produkciójukról kérdezte őt.

Ezek szerint az egész hír csak kitaláció, és feltételezhetően a díjátadó sem fog Spears köré épülni.

 27.gif

 

Selena Gomez úgy döntött, hogy a rajongóit is be szeretné vonni az új parfümje tervezésébe.

 

 

Selena Taylor Swiftet és Justin Biebert követve úgy döntött, hogy újabb parfümöt ad ki, amelyet 2012 tavaszán fognak piacra dobni. Sokan nem tudnak róla, de Selenának már volt egy parfümje 2009-ben is, ami a Wholearth fantázianevet viselte.

A tinisztár viszont most azt szeretné, hogy a rajongói döntsék el új parfümjének illatát! Több szerencsés is esélyes lehet arra, hogy találkozzon vele, és ellátogathasson abba a laboratóriumba, ahol a parfümöt készítik és tesztelik.

„Izgatott vagyok, hogy létrehozhatom a saját illatomat, ami romantikus, gazdag és édes lesz Olyan illatot szeretnék, amitől a rajongóim különlegesnek érezhetik magukat” – nyilatkozta Selena.

A rajongók ezen a linken vitathatják majd meg az illatot ősztől.

A legnépszerűbb bejegyzés szerint fog elkészülni a parfüm, és az első ötvenezer résztvevő kapni fog egy termékmintát, valamint esélyes lesz arra, hogy kedvencükkel vezessék őket keresztül a laboron.

 

27.gif

 

 

Sel kikéri rajongói véleményét, sőt meg is ajándékozza őket

selena-rajongo-oleles281x211.jpg

 

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Selena saját parfüm kiadását tervezi. Sokat dolgozik az illatkompozíció összeállításán, és most úgy döntött, hogy bevonja rajongóit a tervezésbe. Az illat, ami reményei szerint „romantikus és édes” lesz (azaz, olyan, mint ő) még nem végleges. Ezért Selena arra kéri rajongóit, szavazzanak arról, milyen illatot szeretnének. Az egyes összetevőkre lehet majd voksolni Sel parfümös weboldalán, és a győztes komponens bekerül a végleges illat alkotóelemei közé. A szavazásra jelentkezők közül az első 50 ezer résztvevőt ingyenes illatmintával is megajándékozza, egy szerencsés nyertest pedig maga Selena vezet körbe a laboratóriumban, ahol a parfüm készül.

 

CSODÁLATOS SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ FOTÓK SELENÁRÓL Selena legújabb, különleges saját fotói - Selena legújabb, különleges saját fotói

Selena legújabb, különleges saját fotói - Selena legújabb, különleges saját fotóiSelena legújabb, különleges saját fotói - Selena legújabb, különleges saját fotóiSelena legújabb, különleges saját fotói - Selena legújabb, különleges saját fotói

Selena legújabb, különleges saját fotói - Selena legújabb, különleges saját fotói

 

 

27.gif

 

 

Selena kórházi kezelésre szoruló gyerekeket látogat - videó!

A fiatal Disney sztár meglátogatta egy rajongóját, akit 2 éve egy koncertjén ismert meg, de rajta kívül még sok-sok beteg gyerkőc napját aranyozta be!

 

 

Ennyi jótékonykodástól a legkőszívűbb embernek is könnybe lábad a szeme. Már így is tele van a média Selena Gomez rajongói iránt táplált szeretetéről, most viszont belebotlottunk egy videóba, ami mindent visz! A történet egy Julia nevű rajongóval kezdődik, aki 2 éve ismerte meg a sztárt egy koncerten. Kapva kapott az alkalmon és aláíratta vele gitárját, amin azóta nagyon szépen megtanult játszani. Selena, aki egyébként is rendszeresen tesz kórházlátogatásokat, most ellátogatott Philadelphia gyermekkórházába. Azon kívül, hogy újra lássa Juliát és meghallgassa, mennyit fejlődött, rengeteg másik ott élő gyermeknek is bearanyozta a napját - ahogy az alábbi videón is láthatjuk. Juliával nem mellesleg közösen előadták a Who Says című számot. Lehetne ennél nagyobb álma egy rajongónak?

 

 
 

27.gif

 

Selena Gomez iskolakerülőselena_gomez_iskolakerulo.jpg

 

Az énekesnő bevallotta, esze ágában sincs iskolába járni - legalábbis egyelőre.

Justin Bieber üdvöskéje egyáltalán nem tervezi, hogy visszatér az iskolapadba. Egyelőre a karrierjét tartja fontosabbnak és amíg ilyen sikeres, mint most, addig nem nagyon akar mással foglalkozni. Ennek ellenére azt is megemlítette, hogy ha már nem lesz helye a rivaldafényben, elképzelhetőnek tartja, hogy valamelyik egyetemen folytassa tanulmányait. A Ralphie Radio Show-nak így nyilatkozott:

 

"Jelenleg rendkívül jól érzem magam ott, ahol tartok. Nagyon élvezem a turnézást és csak erre akarok koncentrálni."

 

Ez persze jó hír, hiszen így több ideje jut arra, hogy új dalokkal és koncertekkel bombázza rajongóit! Viszont van sajnos egy rossz hírünk is vele kapcsolatban: határozottan cáfolta azt az információt, hogy szerepelne a Szex és New York-ban. Tehát a találgatások nem igazak és Sel-t egyáltalán nem kérték fel a szerepre. Ellenben azt mondta, hogy ha véletlenül mégis bekövetkezne, akkor nagyon örülne neki, mert ő is hatalmas rajongója a sorozatnak. Kíváncsian várjuk a fejleményeket: hátha mégis fordul a kocka!
 

 

27.gif

 

 Katy Perry rajong Selena Gomezért

sel.jpg

Katy Perry az MTV Video Music Awardson elárulta, hogy nagy rajongója a fiatal énekesnőnek, Selena Gomeznek.

Bár még csak alig ismerkedett meg a két énekesnő, Katy Perry máris óriási rajongója az alig 19 éves színész-énekesnőnek. Katy elmondása szerint Selena különbőzik a többi tinisztártól.

„Egyszerűen imádom! Szerintem nagyon különbözik a többi tinisztártól. Sikerült egy igazi dívává változnia” – mondta Katy az E!Online.com-nak.

Katy Perry sem szomorodhat el, hiszen neki is nagy sikere van a tinédzserek körében, nemrég volt iskolájában adott koncertet a tanítás után, meglepetést szerezve ezzel a diákoknak.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Preisvergleich Cialis KelAnycle

(KelAnycle, 2019.08.27 16:48)

Buy Antibiotics Online Uk [url=http://tadalaffbuy.com]generic cialis canada[/url] Clobetasol Website Delivered On Saturday